Weboldal vagy Webshop?

Vállalkozásod szélesebb körben hódíthatja meg a piacot saját online felületeden.  Szerezz új ügyfeleket, több vásárlót, add át a szükséges információkat gyorsan és egyszerűen. Modern, gyors, mobilbarát web oldalad elkészítésében profi társra lelsz bennünk! 

Saját weboldal vagy webshop 2023-ban kulcsfontosságú lehet az online jelenlétet illetően. A vállalkozásoknak fontos, hogy a potenciális ügyfeleikkel való kapcsolattartás és értékesítés online történjen. A weboldalak és webshop-ok lehetővé teszik, hogy a vállalkozások könnyen és gyorsan elérhetők legyenek az emberek számára, 24/7. A webshop-ok pedig lehetőséget adnak az értékesítésre, ahol a vásárlók bármikor, bárhonnan megrendelhetik a termékeket, és a vállalkozások is bármikor fogadhatnak rendeléseket. A weboldalak és webshop-ok készítése egy olyan platformot biztosít, amelyen a vállalkozások növelhetik az online jelenlétüket és növelhetik az ügyfeleik számát. A weboldalak és webshopok készítése a vállalkozások számára nélkülözhetetlen, hogy a versenyben maradjanak és növekedni tudjanak 2023-ban.

Mini

Kisvállalkozóknak

90.000Ft -tól
3-5 oldal
Teljes webdizájn

Nyerő

Nagyobb weboldalak

150.000Ft -tól
10-15 oldal
Teljes webdizájn
Alap SEO

Ász

Webshop

200.000Ft -tól
15-30 oldal
Webshop motor
Teljes webdizájn
Alap SEO

Oldalelérési idő

Az oldalelérési idő azt jelenti, hogy mennyi idő alatt töltődik be egy weboldal a látogató számítógépén. A gyors oldalelérési idő fontos, mert a látogatók szeretik a gyorsan betöltődő oldalakat, és ha az oldalunkat túl sokáig várják, akkor elhagyhatják azt. A gyors oldalelérési idő javítja a keresőoptimalizálást is, mert a keresőmotorok is értékelik az oldalak betöltési sebességét, valamint javítja az ügyfélkiszolgálást is, mert a vásárlók hamarabb hozzáférnek az információkhoz, amit keresnek, és gyorsabban tudnak döntést hozni.

Keresőmotor optimalizálás

A keresőmotor optimalizálás (SEO) fontos, mert segít a weboldaladnak elérni a legmagasabb rangot a keresőmotorok eredményeinek listáján. Minél magasabb a weboldalad rangja, annál nagyobb az esélye, hogy az emberek megtalálják és meglátogassák az oldaladat. Az SEO segít javítani a weboldalad láthatóságát, növelni a forgalmat és növelni az üzleti lehetőségeket. A jó SEO segít a weboldaladnak megtalálni a célközönségedet, és jobban megérteni, hogy mit keresnek az emberek, amikor az oldaladat keresik.

Tárhelyszolgáltatás

A gyors tárhelyszolgáltatás az egyik legfontosabb tényező, ha weboldalt vagy webshop-ot készíttetünk. A lassú betöltési idő ugyanis negatívan befolyásolhatja a felhasználói élményt és a látogatók számát. A gyors tárhelyszolgáltatás biztosítja, hogy az oldalunk gyorsan és stabilan működjön, ami növeli az ügyfelek elégedettségét és a visszatérő látogatók számát. Továbbá, a gyors tárhelyszolgáltatás javíthatja a keresőoptimalizálás eredményeit is, ami a weboldalunk elérhetőségét és láthatóságát javítja. Biztosítsa a weboldalának és webshopjának a maximális teljesítményt.

Sokszor kérdeztétek

Arra törekszünk, hogy a lehető leggyorsabban a legprofesszionálisabb minőségben készítsük el a weboldalad. Kisebb oldalalaknál pár nap, nagyobb webáruházaknál pedig pár hét szokott lenni.

Egyre többen keresik a karbantartás szolgáltatásunkat mely biztosítja, hogy a weboldal mindig tökéletesen működjön naprakészen tartva. Karbantartás csomagjaink a karbantartás menüpont alatt találhatók.  /karbantartas/

Kiegészítő szolgáltatásként választható a keresőoptimalizálás szolgáltatásunk, mely segít a Google és egyéb keresők jobb találati arányában. Erről a SEO menüpont alatt olvashattok részletesebben. /seo/

Weblap/Webshop

Modern, minden igényt kielégítő weboldalt vagy webshopot szeretnél vállalkozásodnak? A legjobb helyen jársz! 

Webdizájn

Még nem tudod pontosan, hogy nézne ki e legjobban a weboldalad? Mi megtervezzük neked! Kattints a gombra!

Arculat tervezés

Vállalkozásod teljes arculatát megtervezzük a logótól elkezdve a névjegykártyán át a webes megjelenésig. 

SEO

Csapatunk segít a weboldalad SEO optimalizálásában, hogy minél magasabb helyezést érhess el a keresési találatokban.

Karbantartás

Az általunk készített weboldalak folyamatos karbantartását is vállaljuk. Mindig naprakész, gyors oldala lesz vállalkozásodnak! 

Tárhely szolgáltatás

Azon ügyfeleinknek, akiknek mi készítjük el weboldalukat, az igényeknek megfelelően konfigurált tárhelyet biztosítunk!

Online marketing

Tedd elérhetővé vállalkozásod minél szélesebb körben online hirdetéssel. Gyors és hatékony megoldásokat kínálunk!

Fotózás

Portfólió vagy termék fotózás? Elkészítjük vállalkozásodnak vagy termékednek fényképeit, hogy a legkiválóbb megjelenést érhesd el! 

Árajánlat kérés

Kérjük töltse ki az űrlapot és küldje be árajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Kérjük töltse ki az űrlapot és küldje be árajánlat kérését.

Árajánlat kérés

Kérjük töltse ki az űrlapot és küldje be árajánlat kérését.