Pietro pizzéria

Az étterem vezetősége a sima rendelési oldaluk után szeretett volna egy modern, letisztult weboldalt, ahol be tudják mutatni igazi arcukat, specialitásaikat, meg tudják jeleníteni filozófiájukat. Nagyon kellemes volt a munka, amibe nem csak a weboldal elkészítése, de az ételek fotózása is bele tartozott. Befotóztuk a teljes étlapot, melyet később online marketing és szórólapos hirdetéseikben is fel tudtak használni. Készítettünk karácsonyi szórólapot valamint a weboldalra különleges popup hirdetést és azóta is a karbantartás csomagunk keretein belül gondoskodunk a zökkenőmentes működésről.

Royal Mediterran

Siófokon, saját partrésszel rendelkező apartman szálló, mely télen – nyáron várja vendégeit. Volt weboldaluk, mely megkeresésünkkor el volt hanyagolva. Átnéztük a lehetőségeket és a teljes felújítás mellett döntöttünk. Az oldal rendelkezik saját webáruház modullal a csomagok értékesítése ezen keresztül zajlik. Panaszkodtak a tulajdonosok, hogy nehezen kezelhető a rendszer így a felújítás során ezen is alakítottunk, valamint a dizájn is modernebb és jobban átláthatóbb lett. Most már újra egy gyors, mobilbarát felületet kapnak az ide látogatók. Karbantartás csomagunk keretein belül azóta is gondoskodunk a zökkenőmentes működésről.

3D Print ‘n’ Design

Egy fiatal vállalkozó álma volt a 3D nyomtatás, ennek a vállalkozásnak az online megjelenésére készült az oldal. Modern, fiatalos megjelenést képzeltünk el és a megrendelővel hosszas beszélgetés után álltunk neki a tervezésnek. A megrendelő végig követte és segítette az elkészülés folyamatait, így közös erővel jött létre ez a modern, mobilbarát és egyedi megjelenésű weboldal. Karbantartás csomagunk keretein belül azóta is gondoskodunk a zökkenőmentes működésről.

Nagyonjofoto

A megrendelő régi, elavult weboldalát szerette volna leváltani, plussz funkciók hozzáadásával. A cél egy olyan oldal kifejlesztése volt, amit rendezvényfotózások alkalmával prezentáló és értékesítő rendszerként is használhatnak. Fontos volt a letisztult dizájn, a könnyű kezelhetőség, valamint, hogy a látogatókhoz a lehető legközvetlenebbül jusson el a fontos információ. Több fejlesztési folyamat vette kezdetét, mely azóta is tart, hisz folyamatosan finomítjuk a rendszert.

Kérj árajánlatot

Írd meg elképzelésed, mi felvesszük veled a kapcsolatot, megtervezzük álmaid weboldalát, hogy vállalkozásod egyedi és modern megjelenésével tűnjön ki a többiek közül.
Ne habozz, írj még ma!

Weblap/Webshop

Modern, minden igényt kielégítő weboldalt vagy webshopot szeretnél vállalkozásodnak? A legjobb helyen jársz! 

Webdizájn

Még nem tudod pontosan, hogy nézne ki e legjobban a weboldalad? Mi megtervezzük neked! Kattints a gombra!

Arculat tervezés

Vállalkozásod teljes arculatát megtervezzük a logótól elkezdve a névjegykártyán át a webes megjelenésig. 

SEO

Csapatunk segít a weboldalad SEO optimalizálásában, hogy minél magasabb helyezést érhess el a keresési találatokban.

Karbantartás

Az általunk készített weboldalak folyamatos karbantartását is vállaljuk. Mindig naprakész, gyors oldala lesz vállalkozásodnak! 

Tárhely szolgáltatás

Azon ügyfeleinknek, akiknek mi készítjük el weboldalukat, az igényeknek megfelelően konfigurált tárhelyet biztosítunk!

Online marketing

Tedd elérhetővé vállalkozásod minél szélesebb körben online hirdetéssel. Gyors és hatékony megoldásokat kínálunk!

Fotózás

Portfólió vagy termék fotózás? Elkészítjük vállalkozásodnak vagy termékednek fényképeit, hogy a legkiválóbb megjelenést érhesd el!