Karbantartás

Karbantartás? Mégis minek az? – Joggal merülhet fel a kérdés, ha már elkészült egy weboldal és az teljesen optimalizálva van, akkor a későbbiekben minek lehet karbantartásra szükség. Erre nagyon egyszerű a válasz! Mint mindennek az életben, a weboldalaknak is szüksége van a karbantartásra. Új szabványok érkeznek vagy egy támadás éri az oldalt, esetleg új tartalom kerül fel? Ezeket rendben kell tartani, hogy oldalad mindig gyors és megbízható maradjon. 

Saját weboldal vagy webshop 2023-ban kulcsfontosságú lehet az online jelenlétet illetően. A vállalkozásoknak fontos, hogy a potenciális ügyfeleikkel való kapcsolattartás és értékesítés online történjen. A weboldalak és webshop-ok lehetővé teszik, hogy a vállalkozások könnyen és gyorsan elérhetők legyenek az emberek számára, 24/7. Ez azonban elképzelhetetlen megbízható weboldal nélkül, melyhez nélkülözhetetlen a folyamatos karbantartás, frissítés. A megfelelő szakmai segítséggel vállalkozásod oldala mindig gyors és megbízható marad. Karbantartás csomagjaink adatfeltöltést is tartalmaznak, így az új vagy folyamatosan változó tartalmak megjelenése sem Téged terhelnek majd. 

Alap

Csak a kötelezőt

12.500Ft/hó
Oldal frissítése
Oldalgyorsítás
Alap SEO
Tartalom feltöltés max. 2 óra

Kiterjedt

Karbantartás + SEO

20.000Ft/hó
Oldal frissítése
Oldalgyorsítás
SEO Plus
Tartalom feltöltés max. 5 óra
Webshop karbantartás

Teljes

Minden az 1-ben

30.000Ft/hó
Oldal frissítése
Oldalgyorsítás
SEO Max
Tartalom feltöltés max. 10 óra
Webshop üzemeltetés

Oldalelérési idő

Az oldalelérési idő azt jelenti, hogy mennyi idő alatt töltődik be egy weboldal a látogató számítógépén. A gyors oldalelérési idő fontos, mert a látogatók szeretik a gyorsan betöltődő oldalakat, és ha az oldalunkat túl sokáig várják, akkor elhagyhatják azt. A gyors oldalelérési idő javítja a keresőoptimalizálást is, mert a keresőmotorok is értékelik az oldalak betöltési sebességét, valamint javítja az ügyfélkiszolgálást is, mert a vásárlók hamarabb hozzáférnek az információkhoz, amit keresnek, és gyorsabban tudnak döntést hozni.

Keresőmotor optimalizálás

A keresőmotor optimalizálás (SEO) fontos, mert segít a weboldaladnak elérni a legmagasabb rangot a keresőmotorok eredményeinek listáján. Minél magasabb a weboldalad rangja, annál nagyobb az esélye, hogy az emberek megtalálják és meglátogassák az oldaladat. Az SEO segít javítani a weboldalad láthatóságát, növelni a forgalmat és növelni az üzleti lehetőségeket. A jó SEO segít a weboldaladnak megtalálni a célközönségedet, és jobban megérteni, hogy mit keresnek az emberek, amikor az oldaladat keresik.

Tárhelyszolgáltatás

A gyors tárhelyszolgáltatás az egyik legfontosabb tényező, ha weboldalt vagy webshop-ot készíttetünk. A lassú betöltési idő ugyanis negatívan befolyásolhatja a felhasználói élményt és a látogatók számát. A gyors tárhelyszolgáltatás biztosítja, hogy az oldalunk gyorsan és stabilan működjön, ami növeli az ügyfelek elégedettségét és a visszatérő látogatók számát. Továbbá, a gyors tárhelyszolgáltatás javíthatja a keresőoptimalizálás eredményeit is, ami a weboldalunk elérhetőségét és láthatóságát javítja. Biztosítsa a weboldalának és webshopjának a maximális teljesítményt.

Sokszor kérdeztétek

Sablon 

Template is not defined.
Template is not defined.
Weblap/Webshop

Modern, minden igényt kielégítő weboldalt vagy webshopot szeretnél vállalkozásodnak? A legjobb helyen jársz! 

Webdizájn

Még nem tudod pontosan, hogy nézne ki e legjobban a weboldalad? Mi megtervezzük neked! Kattints a gombra!

Arculat tervezés

Vállalkozásod teljes arculatát megtervezzük a logótól elkezdve a névjegykártyán át a webes megjelenésig. 

SEO

Csapatunk segít a weboldalad SEO optimalizálásában, hogy minél magasabb helyezést érhess el a keresési találatokban.

Karbantartás

Az általunk készített weboldalak folyamatos karbantartását is vállaljuk. Mindig naprakész, gyors oldala lesz vállalkozásodnak! 

Tárhely szolgáltatás

Azon ügyfeleinknek, akiknek mi készítjük el weboldalukat, az igényeknek megfelelően konfigurált tárhelyet biztosítunk!

Online marketing

Tedd elérhetővé vállalkozásod minél szélesebb körben online hirdetéssel. Gyors és hatékony megoldásokat kínálunk!

Fotózás

Portfólió vagy termék fotózás? Elkészítjük vállalkozásodnak vagy termékednek fényképeit, hogy a legkiválóbb megjelenést érhesd el!