Tárhelyszolgáltatás

A gyors tárhelyszolgáltatás az egyik legfontosabb tényező, ha weboldalt vagy webshop-ot készíttetünk. A lassú betöltési idő ugyanis negatívan befolyásolhatja a felhasználói élményt és a látogatók számát. A gyors tárhelyszolgáltatás biztosítja, hogy az oldalunk gyorsan és stabilan működjön, ami növeli az ügyfelek elégedettségét és a visszatérő látogatók számát. Továbbá, a gyors tárhelyszolgáltatás javíthatja a keresőoptimalizálás eredményeit is, ami a weboldalunk elérhetőségét és láthatóságát javítja. Biztosítsa a weboldalának és webshopjának a maximális teljesítményt.

Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy mi nem tárhely szolgáltatók vagyunk. Mi csak és kizárólag azoknak kínálunk ilyen lehetőséget, akiknek a weboldalukat mi készítettük el. Így tudjuk garantálni, hogy szervereink nem lesznek leterheltek és mindenkinek igényeinek megfelelő egyedi beállításokat tudunk készíteni. A célunk ezzel egy gyors, megbizható, biztonságos tárhely szolgáltatás az ügyfeleinknek. A saját szerveren való elhelyezés segít a SEO folyamatában valamint az optimalizálásban. Ha igazán gyors weboldalt szeretnél, nálunk helyezd el és biztosítsa a weboldalának vagy webshopjának a maximális teljesítményt!

Tárhelyeink

Tárhelyeink
2GB
5GB
10GB
25GB
50GB
Egyéni
Ár
18.000Ft/Év
26.000Ft/Év
35.000Ft/Év
50.000Ft/Év
75.000Ft/Év
Egyéni
SSL tanusítvány
SSD tárhely
24/7 support
Biztonsági mentés
Domain
1
5
10
korlátlan
korlátlan
korlátlan
E-mail cím
1
5
10
15
20
Egyéni
E-mail tárhely
500MB
500MB
1GB
1GB
1GB
Egyéni
Adatbázis
1
3
5
5
10
Egyéni

Oldalelérési idő

Az oldalelérési idő azt jelenti, hogy mennyi idő alatt töltődik be egy weboldal a látogató számítógépén. A gyors oldalelérési idő fontos, mert a látogatók szeretik a gyorsan betöltődő oldalakat, és ha az oldalunkat túl sokáig várják, akkor elhagyhatják azt. A gyors oldalelérési idő javítja a keresőoptimalizálást is, mert a keresőmotorok is értékelik az oldalak betöltési sebességét, valamint javítja az ügyfélkiszolgálást is, mert a vásárlók hamarabb hozzáférnek az információkhoz, amit keresnek, és gyorsabban tudnak döntést hozni.

Weblap karbantartás

A weboldal folyamatos karbantartása fontos, mert elősegíti az optimális működést, biztonságot, valamint a látogatók élményét. Az alábbiakban néhány oka annak, miért érdemes folyamatosan karbantartani a weboldalt:

1. Biztonság: A weboldalakat rendszeresen támadják a rosszindulatú támadók, így a karbantartás segít megelőzni a támadásokat és a biztonsági rések kijavítását.
2. Optimális működés: A folyamatos karbantartás garantálja, hogy az oldal folyamatosan gyorsan és hatékonyan működjön.
3. Javított látogatói élmény: Az aktuális tartalom, a gyors betöltési idő, valamint a megfelelő működő funkciók segítenek javítani a látogatók élményét az oldalon.
4. Az ügyfelek bizalmának megőrzése: Az aktuális és működőképes weboldal megtartja az ügyfelek bizalmát a cég iránt, ami javíthatja a folyamatban lévő és jövőbeli üzletek számát.

Az összefoglalva, a weboldal folyamatos karbantartása fontos a hatékony működés, a biztonság, a javított látogatói élmény és az ügyfelek bizalmának megőrzése érdekében.

Sokszor kérdeztétek

Sablon 

Template is not defined.
Template is not defined.
Weblap/Webshop

Modern, minden igényt kielégítő weboldalt vagy webshopot szeretnél vállalkozásodnak? A legjobb helyen jársz! 

Webdizájn

Még nem tudod pontosan, hogy nézne ki e legjobban a weboldalad? Mi megtervezzük neked! Kattints a gombra!

Arculat tervezés

Vállalkozásod teljes arculatát megtervezzük a logótól elkezdve a névjegykártyán át a webes megjelenésig. 

SEO

Csapatunk segít a weboldalad SEO optimalizálásában, hogy minél magasabb helyezést érhess el a keresési találatokban.

Karbantartás

Az általunk készített weboldalak folyamatos karbantartását is vállaljuk. Mindig naprakész, gyors oldala lesz vállalkozásodnak! 

Tárhely szolgáltatás

Azon ügyfeleinknek, akiknek mi készítjük el weboldalukat, az igényeknek megfelelően konfigurált tárhelyet biztosítunk!

Online marketing

Tedd elérhetővé vállalkozásod minél szélesebb körben online hirdetéssel. Gyors és hatékony megoldásokat kínálunk!

Fotózás

Portfólió vagy termék fotózás? Elkészítjük vállalkozásodnak vagy termékednek fényképeit, hogy a legkiválóbb megjelenést érhesd el! 

Írj nekünk!

Írd meg elképzelésed és mi megvalósítjuk!